Da jeg fikk spørsmålet om å stille til valg, så måtte jeg bruke litt tid til å tenke igjennom dette. Jeg har alltid vært samfunnsengasjert og vil veldig gjerne være med på å bidra i lokalsamfunnet vårt. Grunnen til at jeg faktisk tok noen runder med meg selv, var om jeg orker all dritten på sosiale medier som ikke går på saken, men på meg som person og på mitt parti. Etter å ha tatt noen runder med min bedre halvdel hjemme, og meg selv, så fant jeg ut at noen må stille til valg, og jeg ønsker å bidra.

Det er ekstremt trist å lese en del av oppgulpet som kommer mot alle partier og mange kandidater. Uansett hvordan parti de stiller til valg for så mener jeg at alle fortjener å bli behandlet med respekt, også på sosial medier. Det er klart at man må å skal ha lov å være uenig i sak å debattere den å få fram ulike synspunkter, men det må, og skal man gjøre på en ordentlig måte.

Jeg tror at det faktisk er ekstremt mange som nettopp ikke velger å stille til valg på grunn av hetsen og personangrepene på sosiale medier. Spesielt mot unge og kvinner. Håpet mitt er at alle som deltar i debatten som så klart engasjerer oss, kan stoppe opp å tenke på om det er nødvendig å slenge på ei setning som rakker ned på noen som stiller til valg. Eller andre med debattanter.

Jeg vil takke alle dere som stiller til valg uansett hvordan parti. For om det skal være valg, så må det være noen som ønsker det beste for vårt samfunn å velge imellom. Takk for at du vil være med å jobbe for vår fantastiske kommune, og bidra med ditt samfunnsengasjement og tid ikke minst. Jeg ønsker alle sammen i kommunen et riktig godt valg husk og bruk stemmeretten for det fortjener alle de som har tatt steget og stiller til valg!

Uenighet bringer samfunnet videre, dritten blir man sittende fast i. Godt valg alle!