• Trener Anton Romanov er skuffet over resultatet, men stolt av spillerne. - Vi vil bare bli bedre og bedre for hver kamp, lover han.
    Foto: Yngve Grønvik

Stemningen var høy blant de rundt 250 tilskuerne, flere enn på cupkampen mot TIL, hadde møtt opp for å se BIL spille sin første kamp i Norsk Tipping-ligaen i Bjørneparken. De to nyopprykkede lagene spilte jevnt i hele første omgang, men i andre var det gjestene som tok over. Etterhvert var det ikke mer krutt igjen å hente hos hjemmelaget, og de ble rett og slett løpt i senk av Gjelleråsen-spillerne. 

- Jeg synes synd i spillerne, de gjorde en dønn ærlig innsats. Etterhvert ble det klart at den som fikk første målet ville vinne, sier trener Anton Romanov etter kampen.

- Jeg skal ikke prøve å bortforklare noe, men Gjelleråsen har trent ute på stor bane siden februar. Vi har gjort det samme den siste uka. Det er helt klart at vi mangler kamptrening, og det er et høyt nivå. Samtidig kommer vi bare til å bli bedre og bedre, vi har mye å gå på. Jeg tror kanskje at dette var max av hva de har å by på, så det neste laget som kommer hit til Bjørneparken kommer til å få mye sterkere motstand, sier Romanov.

- Jeg er skuffet over resultatet, men utrolig stolt over innsatsen som ble vist i dag, sier han.

Fakta

Seriekamp, fotball

Norsk Tipping-ligaen

Bjørnevatn - Gjelleråsen 0-2 (0-0)

Scoringer:

0-1 Henrik Bijmolen (83)

0-2 Kristian Emil Bjørndalen (90)