Og målhungriheten er det ingenting å klage på. 35 mål til hjemmelaget taler for seg. Mot Vadsø Turn 2 var KIF-jentene fullstendig overlegen. Før pause sløste hjemmelagte bort mange sjanser på blank goal, men i andre omgang løpte de i fra gjestene og målene rant inn.

Kan overraske

Neste helg gjester Tromsø og Haslum Fjellhallen. 48 av de beste lagene i Norge deltar i Bringserien. Lagene i landsserien er delt opp i fire avdelinger. Både motstanderne og selve arrangementet er noe helt annet enn det KIF-jentene er vante med.

- Det blir et eventyr. Men vi kommer til å mobilisere. Vi har kanskje en tynn stall, men spillerne våre er godt trente. Det kan tenkes at motstanderne tror de skal komme lett til her, men vi kan overraske, forteller trenerne Inger Lise Norste og Stine Isaksen Sandø.

Etter å ha gjennomført tre bunnsolide kamper mot de tre lagene fra Vadsø, der de scoret 34, 35 og 24 mål, så har de grunn til å se fram til Bring-kampene mot Tromsø og Haslum med optimisme.

Jevn stall

Trenerne forteller at de i fjor deltok med laget i Praha-cup og var fullt på høyde med mange av de internasjonale lagene. Og nå er de glade for at målvakt Sunniva Bergfall er tilbake og gjennomførte en solid kamp.

I kampene mot Vadsø-lagene i helgen markerte mange spillere seg, blant annet Maiken Isaksen Sjåstad med flere fine gjennomløpninger og Hilde Johnsen som til slutt ble lagets toppscorer med syv mål. Også Helle Andersen sto bak mange fine avslutninger og nettkjenninger.

- Bringserien blir en gulrot for oss. Det er i seg selv en prestasjon å kvalifisere seg til den, mener trenerne som ser fram til ei spennende helg. Forhåpentligvis fylles tribunene i Fjellhallen til hjemmekampene i landsserien. KIFs jenter 16-lag trenger den støtte de kan få.