Juryen i redaksjonen falt pladask for badebildet til Lise-Lott Bjørk. Motivet er så typisk for sommeren i nord. Det ser så fristende ut å bade, men vannet kan være iskaldt. Den minste av de to hutrer seg krokete når han setter føttene i vannet. I tillegg er bildet fint komponert og fargene er fine og duse. Lise-Lott Bjørk har fanget en liten historie om en klassisk sommerkveld i Sør-Varanger med kameraet sitt.

Ishavet

- Det var så kaldt i vannet, men bade ville de og skulle de, ler Lise-Lott Bjørk. Det er barnebarna sine, Niilo, som er tre og et halvt, og Konsta, som er to år gammel, som bader i Ishavet i Grense Jakobselv.

- Jeg var veldig usikker på om bildet ble bra nok, for det er bare tatt med mobiltelefon, sier Lise-Lott Bjørk. Men dagens mobilkameraer kan absolutt være gode nok, bare man husker på å sette det på høyeste kvalitet. Og en annen ting er at det som regel er det kameraet man alltid har med seg.

Premien i sommerfotokonkurransen er en iPad Mini, og det ble vinnerfotografen glad for.

- Tusen takk for den fine premien, dette var virkelig artig og overraskende, nå må jeg bruke helga til å sette meg inn i dette, ler Lise-Lott Bjørk.

Takk for bildene!

På side 16 og 17 i dag kan du også se noen av de aller siste bildene vi fikk inn til vår veldig populære konkurranse. SVA takker så mye for bidragene, det har vært kjempeartig å se på bildene deres og ønsker alle en god høst!


Alle bildene i SVAs sommerfotokonkurranse kan du se her.