• Ella Marie Hætta Isaksen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud og Alexander Pavelich skal kjempe om de tre siste plassene i Stjernekamp lørdag.
    Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Bookmakerne spådde at forrige lørdag ville bli en skjebnekveld for finnmarkingen Ella Marie Hætta Isaksen i Stjernekamp. - Nå trenger Ella Marie alle stemmene hun kan få for å komme videre, skrev iFinnmark.  Artisten ble støttet av mange nok seere og tilhengere og ble stemt videre etter enda en runde, da med EDM og hennes egen tolkning av Kari Bremnes' legendariske "E du nord" i vise-delen av programmet.

Ella Marie Hætta Isaksen, som for mange først og fremst er kjent gjennom sitt band Isák, har klart seg gjennom en rekke genre i høstens konkurranse og står nå igjen som en av de siste fire deltagerne i NRK-programmet. Kommende helg blir det joik og hardrock.  Da skal hun tolke Mari Boine og Liu Solas "Maze", og Led Zeppelins "Black Dog", melder NRK.

Også denne gangen er det Johan Anders Bær som har veiledet artistene og som sitter i dommerpanelet i joik, skriver NRK. - Han er en av våre fremste tradisjonelle joikere, samtidig som han har tatt joiken til nye former og sjangere. Gjennom 25 år har han utgitt en rekke album både alene og sammen med andre artister, blant dem Nils-Aslak Valkeapää.