tirsdag 20. mars 2018
Sammenslåingen
DEBATT De som støtter vedtaket, de tror på noe, men vet ingenting. De er politisk religiøse, og tror på alt prestene deres (partitoppene fra Oslo og Bergen) prediker, skriver Øystein Nilsen, som savner en plan med Gerhardsens vyer.
DEBATT: Tillitsvalgte raser
DEBATT Fagbevegelsen ved Kimek e forbanna, og kan ikke fatte det fremlagte forslaget til vedtak i kommunens arealplan som skal vedtas allerede onsdag 14.2.2018.
DEBATT: Kommunekutt
DEBATT Kommuneplanen sier at Sør-Varanger skal være en kommune der folk kan bo også rundt om i bygdene. Kommunestyret har nå muligheten til å vise at de mener noe med planene sine. 
DEBATT: Omsorgskutt
DEBATT De ansatte på dagsenteret Utsikten er gull verdt, skriver en pårørende etter å ha besøkt sin mor nylig. Hun ber politikerne verne de ansatte og brukerne for kutt.
DEBATT: Bugøynes-kuttforslag
DEBATT Bugøynes helselag ønsker opplyse dere om hva Bugøynes omsorgssenter betyr for alle i bygda.
DEBATT: Klimasøksmålet
DEBATT: Klimasøksmålet
DEBATT La oss håpe tingretten er like fremtidsrettet som folkedomstolen, skriver Gunnar Reinholdtsen.
Debatt: Leirpollen
DEBATT «Omstillingskommune med 40 mill i statlige overføringer sier «nei» til flere hundre private millioner for utbygging av havneanlegg i tråd med kommunens vedtatte arealplan fra 2005», frykter Kaj Bakke.
DEBATT - Innenfor rammen av vårt budsjett må vi prioritere, og i en slik sammenheng mener vi i FrP at kortkurs og ekstraår på folkehøyskoler bør havne langt nede på prioriteringslisten, sier Roy Steffensen.