torsdag 21. juni 2018
DEBATT: Lars Vorland
DEBATT Min viktigste oppgave er å sørge for at befolkningen i Nord-Norge får helsehjelp. De politiske diskusjonene skal andre ta seg av.
LEDER: Folkeavstemningen
DEBATT 25.000 velgere i Finnmark har gitt regjeringen og sentrale politikere en real karamell å suge på over stortingsferien.
DEBATT: Sammenslåing
Sammenslåingen
DEBATT De som støtter vedtaket, de tror på noe, men vet ingenting. De er politisk religiøse, og tror på alt prestene deres (partitoppene fra Oslo og Bergen) prediker, skriver Øystein Nilsen, som savner en plan med Gerhardsens vyer.
DEBATT: Omsorgskutt
DEBATT De ansatte på dagsenteret Utsikten er gull verdt, skriver en pårørende etter å ha besøkt sin mor nylig. Hun ber politikerne verne de ansatte og brukerne for kutt.
DEBATT: Bugøynes-kuttforslag
DEBATT Bugøynes helselag ønsker opplyse dere om hva Bugøynes omsorgssenter betyr for alle i bygda.
DEBATT: Klimasøksmålet
DEBATT Først og fremst saksøker jeg staten fordi at også storting og regjering skal følge Grunnloven, slik resten av Norge må, skriver Kamilla Elene Samuelsen. 
Debatt: Leirpollen
DEBATT «Omstillingskommune med 40 mill i statlige overføringer sier «nei» til flere hundre private millioner for utbygging av havneanlegg i tråd med kommunens vedtatte arealplan fra 2005», frykter Kaj Bakke.